SK8 - min största första kärlek !

heellu!

asså måste bara säga KÄÄRLEK till den låten! ååh asså jag verkl älskar den, bäst är den.
iaf.. sitter här nu och ska la börja fixa mig och duscha osv strax. för ska dra t min skola med alex och affe för vi ska träffa och möta michaela min bästavän, som oxå var här nästan alldeles nyss! hon sov här inatt (: chillchill. och vi var änna hos affe & alex igår sååklart. haha waah så jävla glada är vi asså.. ba jag och min lilla miccis som fattar. men yeye sen änna ska vi dra hem till dom då klart och chilla osv. men ha de änna gött så höres vi fan! :)

puss&kram / jackie ♥

music is my fucking drug -

shuue bloggishen.

dagen igår gick till såhär att jag och min bästavän michaela äna drog t en kille som heter aras som bor här i mitt område och han hade en kompis där oxå och vi äna tog de lugnt och chillade och drack lite öl och cider och så. jävligt kul vare faktiskt (: men sen hände de lite grejer ja.. sen drog vi vi skulle åka hem egentligen men så åkte vi och mötte tilde lite granna och sen åkte vi hemåt. och freeedag blire paarty ohyäs :D
men just nu sitter jag äna här och lyssnar på musik som jag fucking ÄLSKAR och ska hoppa in i duschen för ska dra till några och så sen kanske för vi måste prata och massa saker.
men hade bra allt folk och ha en jävligt skön dag ta vara dagarna ni har fan!

puss / jackie ♥

 

bild från igår!
bästavän&jag (L)


fuck ya all! graven snart.

heellu bitchees.
glömde faktiskt av att blogga igår hihi. men de va så att min käraste mami fyllde år igår grattis på dig min älskade mamma jag älskar dig! och såklart fick jag min älsklingsmat även om jag hade varit magsjuk för man kan ju typ inte äta. men hade slutat och mått illa så de gick och äta, wiiie! och gjorde inget spec igår heller var bara hemma och tog de lugnt & givetvis kollade jag ju på dinsey channel de säger ju sig själv ehehe (a' & btw jag är typ frisk igen och jag är så jävla glad över de, asså ni anar inte! och pratade oxå as mke med bästavän på msn igår om massa saker. och hon mådde inte bra elr hon mår inte bra :( och vi känner verkl för och lägga oss i graven :'( men jag älskar dej mest bästavän and u know that & jag finns alltid oavsett vad. och jag känner precis likadant som henne, vill bara lägga mig i graven. asså orkar knappt mer nu alltså.
FUCK ALLT ! . allt&allakandraåtfuckinghelvete.

jag är fucking magsjuk!

ja hejsan..
ehm ett jävla tag sedan jag skrev nu jag vet men de är bara för att jag inte har orkat och tkr min blogg ser jävlig ut så jag pallar egentligen inte skriva, men ska börja skriva igen & ska fixa min blogg framåt oxå.. men just nu sitter jag här i min bror's rum & tjeckar tv och sitter lite vid datan och kollar runt massa bloggar. och blev tyvärr magsjuk imorse! och de är för jävligt för de är verkl de VÄRSTA jag vet uush fyfan. och äter & dricker ingenting dricker bara 1 matsked avslagen cola då och då. & imorgon ska jag inte göra någonting heller bara sitta hemma och bli friskare! men fredag ska jag träffa michaela bästavän & vi ska antagligen hem t affe och hälsa på han och så :) men jag skriver la imorgon i think.

puss&kram / jackie. ♥


ganska så ny bild.
och jag är ful i know!

RSS 2.0