givetvis sjuk igen ! :'(


helluu alla bitches '

asså förlåt att jag har vart så dålig på att uppdatera, men asså jag har bara vart sjuk hela tiden ;( har vart sjuk i över en månad nu. asså jag orkar inte blogga, och har inget att skriva om ? ja ligger ba hemma å degar för jag e sjuk.. iaf har tydligen fått tillbaka de jag hade för några veckor sen när jag va sjuk då med. min hals är hur svullen som helst , de är värre än förra gången. & jag va hos doktorn, dom undersökte mig men de va inte samma som förra ;s de va ingenting man ba ofta.. men mitt blod va pytte lite högt nånting så tydligen äre någon infektion av nåt slag och fick tabletter och allt.. men de hjälper inte de har blivit värre :'( & jag orkar inte mer, tog ju fan nästan livet av mig igår. uush de här är de värsta jag har vart med om asså ! :'( aja de enda jag typ gör, är kollar disney channel typ hela tiden och typ datan då och då.. och dricker te 24/7 och just nu kan jag knappt dricka nånting.. så lixom så här ser de ut med mig just nu. yeye hoppas ni andra har de bra iaf :/
puss / jackie ♥

JAG FYLLER ÅR IDAG FÖRFAN !


okej förlåt !
en jävlig dålig uppdatering ja, men jag är typ sjuk igen seriöst ;( har fan inte orkat blogga & inte haft ngt om att blogga om ju ? yeye. idag är de fan ingen vanlig dag alltså ;o FÖR IDAG FYLLER JU JACQULINE JABRIN FUCKING ÅR HÖRRÖ NII ! (a) & jag fyller 15 bast! hihi min lilla mami kom in i morse och sjöng för mig och kom in med frukost på sängen och massa ljus och så hade hon gjort en liten blomma HAHAH fan vad vi stog och flabba ;o brickan åkte ju nästan i golvet så mke vi skratta haha , så söt är hon ju ! hihi jag älskar dig (L)
aja vet inte vad som händer idag, kanske bio ? eller bara hemma med familjen och fira och sånt.. hmm ? ne asså vi får se hehe :)
puss / jackie ♥


får bli bilden på mig & michaela.
för jag älskar henne fucking MEST ! :)(L)

shu bre express - bängen spanar <3

BÄSTA LÅTEN ! 
i am really in love with this song.

yeye sorry för den dåliga uppdateringen.. men har ej haft ngt om att skriva lixom? har ju ej gjort så jävla mke. har bara suttit hemma & kollat massa filmer å sovit. för jag känner mig dålig igen ;( har fett ont i huvudet hela tiden! och när jag ställer mig upp yrar jag typ och jag hostar då och då.. tror jag börjar bli sjuk igen ? :/ aja de går ju över till slut.. hoppas jag mår bättre till helgen ju. för jag fyller ju år på måndag hihi (a) och lördag blire fest. johan fyller ju en dag innan mig så han ska ha fest & jag kanske ska ha fest med han höhö (y) får se hur de blir med det! men nu ska jag kanske sova eller så blir det ännu en film.
ha det suveränt.
puss ♥


fest i kortedala igår.

shuuhooou bloggen.

skulle ju åkt till järntorget igår och träffat en person och gett pengar, men de sket sig.. och sysslingen segade ju som alltid -.-' och sen när jag är påväg ut och ska åka till järntorget och möta sysslingen så ringer hon & frågar om jag vill hänga med på fest i kortedala ? , det är typ här vid mig säger hon. och jag bah; eh du vet att jag inte kan vara i kortedala ? så kmr johan i bakrunden meen jag slår sööndeer dooom om dom pillar dig eller gör nånting !! haha typ helt packad.. yeye så jag gick la med på det. så dom kom och hämta mig med bil. och vi fick ju gratis dricka ofc ;) haha faktiskt ganska kul och festa i kortedala , är ju aldrig här längre och folket har jag inte sett på tusen år nästan. haha och de va lite grejer som hände på festen ja ;) höhö tro inte för mkt.. och jag och sysslingen drog ju hem mitt i natta givetvis haha! hon åkte till sin kille daniél och jag skulle åkt hem ? men så blev de ju inte, jag skulle åka till biskop och träffa angelica, och sen i stan träffade jag på coffe haha så han åkte ju med såklart. helt random angelica va ju as packad haha och källaren och badkaret så jälva läskigt. & sen skulle vi åka hem, och coffe följde mig till stan söt som han är (a' och jag tog vagnen hem och sen kmr de en random engelskman på spårvagnen och börja snacka med mig haha och jag är ju såå bra på engelska, eller inte men om jag ska vara ärlig ? så pratade jag engelska med han hela tiden de va som jag va engelsk nämen ni fattar haha. asså när man väl träffar någon som snackar engelska så blir de av sig själv att man kan prata engelska med personen.. helt flytande nästan, haha de är helt sjukt! men eh nu känner jag att jag har skrivit sjukt mke ;o ! & jag ska bara vara hemma idag, är helt seg sen igår och allt. så ska ha filmkväll typ bara checka massa filmer och chilla. funtar på om jag ska kila ner och köpa lite godis ? ;) ye ! men ska kolla film och ner och handla lite godis.
yeye , puss ♥

inte den bästa bilden haha!
men vi står på toaletten ofc (y)
haha älskar dig grovt (L)


disney channel & nickelodeon.

hejjsan bloggen.

har bara slappat framför tv:n idag! och somnat till då och då haha. och jag har bara legat och glott på disney channel & nickelodeon, bäst är dom höhö. & käkade tacos för ett tag sen och de va riktigt gött (:
och alex bebo ska antagligen kma över & slagga! vet ej hur de blir med det, vi får se! har faktiskt saknat han! men nog med det..

tomorrow ; ska åka till järntorget & träffa sysslingen vet ej riktigt vilken tid men innnan 4a! för ska möta ebba där då och ge henne pengar.. orkar ej dra upp vad de handlar om! bara massa skit .. men imon kanske de blir suuup ! ;) who knows.. men bloggar kanske lite senare om bebo har kommit.
puss ♥


KÅLLTORPSSKOLAN I GÖTEBORG !

OMG ?
är det verkligen sant ;o seriöst ? ja de är de! läs göteborgs-posten allt folk!

Hälften av eleverna vid kålltorpsskolan är sjuka. troligen har de drabbats av svininfluensan!
i slutet av förra veckan ökade antalet sjukanmälningar bland de 450 eleverna på kålltorpskolan i östra göteborg. ännu fler blev dåliga under veckoslutet och på måndagen. Just nu ligger hälften av barnen hemma. sjukdomens snabba förlopp gör att vi misstänker att det rör sig om svininfluensa, säger rektor Monika Steiner, som dock inte känner till att det tagits prov någon av eleverna. Även en del lärare vid skolan har insjuknat, men än så länge klarar den personal som är i tjänst att sköta undervisningen för kvarvarande eleverna. Den här veckan har vi inlett vaccinering mot svininfluensa på skolan och vi har nu fått besked om att man ska öka vaccinationstakten, säger Monika Steiner.

helt seriöst nu jag bor förfan här ;o !


10 november - 04.33

hejj
okej har inte bloggat på ett tag nu, sry! men om jag ska vara ärlig har jag fan inte pallat. men helgen eller fredags blev ganska så kaos haha! men ändå bäst i början men i slutet KAOS. & marie å evelina haha jag älskar er grymt mke alltså. men nog med det.. har vart med alex dom senaste dagarna, eller alltså som igår och förrgår och allt.. asså jag orkar inte skriva vad som har hänt och sånt, jag har bara mest sovit asså haha! eller vi.
HAHA ni måste höra detta alltså! jag somnade vid 9 igår och vaknade vid 11-halv 12, och kolla lite på nån film och käka choklad (polly) och HAHAH asså jag vaknade vid 2 på natten typ och jag va insmetad av massa choklad, asså mina ben va helt bruna och mitt lakan jävlar va de såg ut! haha jag hade tydligen deckat med de i handen och sen har de åkt runt i sängen när ja har rört mig, haha snacka om psykad. såå har varit vaken sedan dess och nu är klockan halv 5. så ska försöka sova typ nån timma nu & sen upp och fixa sig och sen dra t skolan.
och jag vet inte varför men mitt liv käns meningslöst! totalt meningslöst. vetinte varför de känns såhär, fuck ya all ! asså fuck allt verkligen.. och btw angelica min giftpartner fyller år idag , grattis till min sötnos (L)


fuck u , fuck all , fuck me , fuck my life , fuck everything ! -


alexander hall jag älskar dig mest bebo (L)

ska inte försöka skriva så mke..
dygnade inatt -.-' tillsammans med bebo såklart. och jävlar, jävlar säger jag bara vad trött jag har varit, shit! och jävlar vilken natt, vi har nog aldrig skrattat så mke jag och alex haha! kkkiissie kissie mjaaaouuw ( hopp hopp hopp ) flera gånger.. bara alex som fattar :) - och bilen haha! vi satt på en bil och sånt ;o haha snacka om psykopater asså. och jag & alex är bäst på att sjunga oxå (y) behind blue eyes & fredagsmyys haha herrejävlar! inget & ingen slår våran humor nånsin asså ;) ni kan ju försöka haha! men de finns så mke mer som hände och som finns och säga, men tänker inte avslöja för mke av mitt privatliv bitche's haha ;) det är ngt jag vill säga som handlar om detta, tro inte på att jag bloggar om hela mitt liv för de gör jag inte som sagt jag har ett privatliv.. som ni andra oxå har. haha ha de chill alla vackra bitche's där ute ;) & ngt som jag måste tilllägga jag älskar min bebo mest (L)
pusss ♥


jag och bebo , ily <3

halloween with marro ♥

ganska så chill och skön halloween blev det. tyvärr.. för jag käkar ju pensilin så kan ju ej dricka som är fruktansvärt alltså ;( haha! men men. marie och jag chillade mest och sådant. många jävla skratt blev de oxå, haha jävlar asså. men ska antagligen träffa alex bebo sen. men jag pallar faktiskt inte skriva mer haha. så ni får se några bilder ist :) haha ha de göttans pussar&kramar jackie ♥


jag & emma min lillasyster , jag älskar dig <3


                                                       jäcqiee :)


mumma ! ;d


haha marie älskar typ denna bilden. ^^


                                                      jag & marie :) <3

RSS 2.0